καθαρισμός ηλεκτρικής κουβέρτας

Μην αμελείτε τον καθαρισμό της ηλεκτρικής σας κουβέρτας

Η χρήση της ηλεκτρικής κουβέρτας το χειμώνα, ειδικά στην οικονομική κρίση που διανύουμε, έχει γίνει ένας εύκολος τρόπος για να ζεσταίνουμε τα κρεβάτια μας! Τοποθετημένη κάτω από μία κουβέρτα ή ένα σεντόνι, συνήθως είναι αυτή που μας παρέχει την απαραίτητη ζεστασιά, προκειμένου να έχουμε έναν ύπνο ξεκούραστο, γεμάτο θαλπωρή.


Αν και γενικά φροντίζουμε να καθαρίζουμε τα κλινοσκεπάσματά μας, τείνουμε να αμελούμε τον καθαρισμό της ηλεκτρικής μας κουβέρτας, η οποία γίνεται και αυτή γίνεται δέκτης σκόνης και μικροοργανισμών. Λόγω του μηχανισμού και των αντιστάσεων που έχει, ο καθαρισμός της ηλεκτρικής κουβέρτας χρειάζεται προσοχή και πολλές φορές ένας κοινός καθαρισμός ή ένα λάθος κατά τον καθαρισμό της, μπορεί να καταλήξει στο να χαλάσει και να σταματήσει η λειτουργία της.


Στη White Carpets αναλαμβάνουμε τον επαγγελματικό καθαρισμό της ηλεκτρικής σας κουβέρτας, εγγυόμαστε ποιοτικό καθαρισμό και την συνέχιση της λειτουργία της. Εμπιστευτείτε μας και συνεχίστε να απολαμβάνετε ένα ζεστό και καθαρό ύπνο χωρίς την ύπαρξη σκονών και μικροοργανισμών.


Για πληροφορίες σχετικά με τις τιμές,  ανατρέξτε στον τιμοκατάλογό μας ή ρωτήστε μας κάνοντας χρήση της φόρμας επικοινωνίας

Φωτογραφία απο : yourbestdigs.com