καθαρισμός των μαξιλαριών ύπνου

Ο καθαρισμός των μαξιλαριών ύπνου, μας εγγυάται έναν ξεκούραστο και υγιεινό ύπνο.

Είστε από τους ανθρώπους που έχουν εξάρτηση από το μαξιλάρι τους; Το κουβαλάτε παντού μαζί σας; Στις διακοπές σας, στο σπίτι των φίλων σας ή ακόμα και στο camping; Δεν μπορείτε να βολευτείτε και να απολαύσετε τον ύπνο σας χωρίς αυτό;

Τότε πρέπει σίγουρα να μεριμνάτε για τη φροντίδα του αγαπημένου σας μαξιλαριού. Η συστηματική αλλαγή μαξιλαροθήκης δεν αρκεί για να έχουμε έναν υγιεινό ύπνο.

Ο καθαρισμός των μαξιλαριών ύπνου συστήνεται να πραγματοποιείται τουλάχιστον 2 φορές το χρόνο. Εξασφαλίζεται έτσι ότι κρατάμε τον ιδρώτα, τα ακάρεα και τα βακτήρια μακριά από το πρόσωπο μας. Ο λάθος καθαρισμός των μαξιλαριών ύπνου όμως, και ακόμα περισσότερο το μη σωστό στέγνωμα μπορεί να καταστήσει το αγαπημένο σας μαξιλάρι πηγή μούχλας και να χρειαστεί να το αντικαταστήσετε τελικά νωρίτερα.

Στη White Carpets εγγυόμαστε επαγγελματικό καθαρισμό των μαξιλαριών ύπνου στις οικονομικότερες τιμές της αγοράς ώστε να μη χρειαστεί να ρισκάρετε με το αγαπημένο σας μαξιλάρι. Παραλαμβάνουμε δωρεάν τα λευκά σας είδη και αφού τα καθαρίσουμε, σας τα παραδίδουμε χωρίς επιπλέον χρέωση. Ξενοιάστε αφήνοντας το πλύσιμο των μαξιλαριών ύπνου στους ειδικούς.

Πότε όμως είναι αναγκαία η αντικατάσταση του αγαπημένου σας μαξιλαριού;

Ένας εύκολος τρόπος για να το διαπιστώσετε είναι να διπλώσετε το μαξιλάρι σας στα δύο και αν αυτό επανέλθει μόνο του σημαίνει ότι έχει ακόμα διάρκεια ζωής. Σε περίπτωση που παραμείνει διπλωμένο σημαίνει ότι το εσωτερικό του γέμισμα έχει αλλοιωθεί και είναι καιρός να το αντικαταστήσετε.

Για πληροφορίες σχετικά με τις τιμές καθαρισμού των μαξιλαριών ύπνου και λοιπών υπηρεσιών που προσφέρουμε,  ανατρέξτε στον τιμοκατάλογό μας ή ρωτήστε μας κάνοντας χρήση της φόρμας επικοινωνίας