Καθαρισμός χαλιών

Στην White Carpets αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό των χαλιών σας στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας, θα φροντίσει το χαλί σας σαν να ήταν δικό του.

Ξεκινάμε με το τίναγμα των χαλιών σας για την απομάκρυνση των σωματιδίων (τρίχες, χνούδι, σκόνη) και συνεχίζουμε με το πλύσιμο των χαλιών σας χρησιμοποιώντας οικολογικά υποαλλεργικά προϊόντα καθαρισμού, επιτυγχάνοντας ένα βαθύ καθαρισμό και ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Μεταχειριζόμαστε τα χαλιά σας το ίδιο καλά και με την πρέπουσα προσοχή είτε πρόκειται για μοκέτα είτε για ένα χειροποίητο χαλί, φροντίζοντας το αποτέλεσμα να είναι αντάξιο των προσδοκιών σας.

Αντιλαμβανόμενοι τις δυσμενείς οικονομικές συνθήκες των τελευταίων ετών, φροντίζουμε οι υπηρεσίες μας να ειναι όσο το δυνατόν οικονομικότερες. Για το λόγο αυτό, η εταιρία μας δε χρεώνει την παραλαβή , παράδοση και φύλαξη των χαλιών σας.

Με τιμές 4.90€/τ.μ για χαλιά μηχανής, μοκέτες και φλοκάτες και 6.80€/τ.μ για τα χειροποίητα χαλιά, πιστεύουμε πως δεν υπάρχει κάτι να σας εμποδίσει από την επιλογή του επαγγελματικού καθαρισμού των χαλιών σας από εμάς.

Υπολογίστε μόνοι σας το κόστος καθαρισμού των χαλιών σας, κάνοντας χρήση της παρακάτω φόρμας